anderen over mij

Osteopathie is een ‘complementaire’ geneeswijze, een geneeswijze die aanvullend op andere behandelingen wordt ingezet. Meer en meer wordt osteopathie gezien als een goed alternatief voor bestaande methoden van geneeskunde. Daarom groeit osteopathie snel en kiezen patiënten maar ook artsen eerder voor een behandeling door de osteopaat. De osteopathie is voor mij een combinatie van medische wetenschap, van filosofie en - inmiddels - ook van passie.

Wie ik ben

José Durieux | Wat maakt Osteopathie
zo bijzonder voor mij?

Tja, daar kan ik kort over zijn. Na een aantal jaren getob in de reguliere gezondheidszorg kwam ik na een tip, een gouden bleek achteraf, bij Matthijs terecht. Ik heb last gehad van een traag werkende schildklier waardoor ik een aantal vervelende klachten kreeg en mijn lichaam totaal uit balans was. Al na twee behandelingen bij Matthijs, zuchtte ik (en mijn lichaam) letterlijk van verlichting. Ik ben werkelijk perplex van de uitwerking die osteopathie op mijn lichaam heeft en ben oprecht verrast door de ‘ruimte’ en soepelheid in mijn lichaam. En ‘last but not least’; ik voel me behaaglijk en prettig in ‘de handen van Matthijs’. Matthijs is niet alleen een zeer deskundig osteopaat, hij is een integer mens en een fijne vent die zijn vak met z’n hele ziel en zaligheid uitoefent en/of toepast.

Carien Bodlaender

Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst met een dochter naar Matthijs gegaan, nauwelijks wetend wat osteopathie inhoudt, vooral wanhopig. De rust die Matthijs nam om niet alleen de problemen van ons kind, maar ook de manier waarop zijn vak werkt aan ons uit te leggen, was een verademing. Onze dochter had weer vertrouwen in een mogelijkheid om beter te worden, alleen dat al is zoveel waard. Nog steeds, als het even niet meer gaat, kunnen we altijd bij Matthijs terecht. Een andere dochter, een fanatieke sportster, had last van haar knie. Haar linkervoet stond al haar hele leven een heel klein beetje naar binnen. Op de behandeltafel draaide haar voet naar buiten. Hij is nooit meer teruggedraaid, de pijn niet meer teruggekomen.  

Niky Steendam

Matthijs heeft ons al vele malen bewezen dat jong en oud(er) baat kunnen hebben bij osteopathie. Hij heeft mijn man geholpen met zijn maagproblemen, ik kwam er met een whiplash en fysieke klachten en kwaaltjes rondom mijn zwangerschappen. Mijn oudste zoontje (nu bijna 3) heeft hij als baby in een paar behandelingen van zijn voorkeurshouding af geholpen en mijn jongste (nu bijna 1), lag al in Matthijs’ handen toen hij slechts twee weken oud was. Preventief; om te voorkomen dat hij ergens last van zou kunnen krijgen... Als wij klachten hebben, gaan wij niet naar ‘de osteopaat’, maar gaan we naar Matthijs!

Wilt u zelf ook een ervaring delen?

Stuur deze dan naar:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.