kosten en vergoedingen

De kosten van een normaal consult zijn €100,- Een verkort consult kost €70,-. Doordat ik ben aangesloten bij de erkende beroepsverenigingen, kunt u via uw verzekering in aanmerking komen voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding.

Dit kunt u te alle tijde navragen bij uw zorgverzekeraar. 

De behandeling

Houd er rekening mee dat een behandeling een uur van uw tijd kost. Zo is er altijd voldoende tijd voor een goed en gedegen onderzoek en een behandeling. Ook vind ik het belangrijk u een goed inzicht te geven in uw klachtenbeeld en de oorzaak ervan. Verder krijgt u advies over algemene eet- en leefgewoonten. Die kunnen het herstel van klachten en het waarborgen van uw gezondheid flink beïnvloeden. Zo kunt u ook zelf werken aan een optimaal herstel.

De Behandeling

Na het eerste gesprek volgt er een tweede afspraak, gemiddeld na vier weken (vanaf twee weken tot zes weken na de eerste afspraak). In het algemeen zijn vier behandelingen nodig om tot een blijvend resultaat te komen. Dit hangt natuurlijk af van de aard van de klachten. Na een behandeling kunt u mogelijk een reactie ervaren. Soms kan die vervelend zijn. Heeft u hier last van? Laat het dan even weten. Meestal is een uitleg of een goede tip voldoende om deze reacties teniet te doen.